DRID1580De Brillendokter is dé zelfstandige intramurale opticien. Wij kopen zelf de monturen in waardoor wij altijd de leukste brillen aan kunnen bieden. De Brillendokter vindt u in de gezellige medische boulevard van het ETZ ziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg.

Net voorbij de receptie van het ziekenhuis ziet u de winkel tegenover de brasserie. Komende vanaf de poli oogheelkunde vindt u ons onderaan de trap rechts, of naast de lift. Kom eens langs in onze optiek zaak en bekijk onze uitgebreide en moderne collectie brillen voor volwassenen en kinderen alsmede onze fraaie zonnebrillen. Daarnaast verkopen wij leuke kant en klare leesbrillen. Wij volgen voor u de laatste brillenmode en dat ziet u terug in onze modieuze en steeds wisselende collectie monturen

Voor het nieuwe modeseizoen hebben we prachtige nieuwe trendy brillen ingekocht die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Gerenommeerde brillenmerken die wij voeren

Res-Rei, De Stijl, Preciosa,Tavat, Guess, Maui-Jim, Ray-Ban, Vingino, Monkey-glasses, Liu-Jo,  Red, Paprika, Nike, BBig, Look en Lookkino en vele anderen.

Ga regelmatig naar de opticien!

Merkt u dat u met uw ogen knijpt als u beeldschermwerk doet? Heeft u moeite met de ondertiteling op TV? Rijdt u veel auto? Meet in al deze gevallen een keer uw ogen op. Een goede bril is, zeker tijdens het autorijden voor uw eigen en andermans veiligheid, van belang. Een zonnebril op sterkte tijdens het autorijden is ook raadzaam. Vraag naar de mogelijkheden.

De Brillendokter verzorgt deskundige oogmetingen

Een oogmeting kost €25.00 maar is gratis wanneer u geen bril nodig blijkt te hebben of wanneer u bij ons een bril of contactlenzen aanschaft. Uw ogen laten meten duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Maak hiervoor een afspraak bij onze opticien. Wilt u lenzen aan laten meten? Dat kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van zowel harde lenzen als zachte contactlenzen, hiervoor is onze contactlensspecialist de aangewezen persoon.


 Voor een afspraak  kunt u ons gerust bellen op 013-7470000


De Brillendokter heeft contracten met alle zorgverzekeraars en uw vergoeding van de ziektekostenverzekering kan direct in de rekening verwerkt worden.