Cindy en Janneke zijn onze veelzijdige en talentvolle teamspelers.
Onder het genot van een vers gezet kopje koffie of thee nemen zij alle tijd om u te adviseren over de komende brilmodetrends en technologische ontwikkelingen in de wereld van het zien. Maar schrik niet als één van onze klanten u spontaan meehelpt in de keuze van uw nieuwe bril of zonnebril!


roze-mevrouw

Cindy Klerks – Opticien

Cindy is een lieve, bescheiden opticien die zelf moeder is van een zoon en een dochter.
Als geen ander is zij dan ook in staat om kinderen te helpen bij hun bril keuze. Bovenal vindt zij het belangrijk om u goed te informeren over alle mogelijkheden binnen ons brede aanbod. In haar vrije is Cindy een fanatieke motor rijdster.

groene-mevrouw

Janneke Diepens – Opticien / Contactlens specialist

Janneke is onze extroverte en spontane contactlensspecialiste die met een engelengeduld uw ogen nakijkt en meet. Janneke vindt hygiëne erg belangrijk en zal dit ook duidelijk maken aan alle contactlensklanten. Zij gebruikt strenge adviezen om te voorkomen dat er oogproblemen ontstaan.


Wij staan graag voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en nemen daar de tijd voor. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn waar wij voor staan. Van een kopje koffie tot schadegevallen, maar ook voor eenvoudige reparaties en service tijdens uw ziekenhuisopname helpen wij u graag. Wij willen dat u met een glimlach aan ons terug denkt!