Cindy, Kirstin en Janneke zijn onze veelzijdige en talentvolle teamspelers.
Zij zetten graag een lekkere kop koffie of thee voor u. Onder het genot hiervan nemen wij vervolgens alle tijd om u te adviseren over de komende brilmodetrends en technologische ontwikkelingen in de wereld van het zien. Maar schrik niet als één van onze klanten u spontaan meehelpt in de keuze van uw nieuwe bril of zonnebril!


roze-mevrouw

Cindy Klerks – Opticien

Cindy is een lieve, bescheiden opticien die zelf moeder is van een zoon en een dochter.
Als geen ander is zij dan ook in staat om kinderen te helpen bij hun bril keuze. Bovenal vindt zij het belangrijk om u goed te informeren over alle mogelijkheden binnen ons brede aanbod. In haar vrije is Cindy een fanatieke motor rijdster.

witte-mevrouw

Kirstin van Amelsvoort – Floor manager

Kirstin is de floormanager en zal vaak uw eerste kennismaking met De Brillendokter zijn. In haar vrije tijd is Kirstin veel op het water te vinden. Zij weet dan ook als geen ander hoe belangrijk goede glazen zijn om schitteringen tegen te gaan. Zij heeft ooit een kledingboetiek gehad en is steeds op de hoogte van de nieuwste mode en trends.

groene-mevrouw

Janneke Diepens – Opticien / Contactlens specialist

Janneke is onze extroverte en spontane contactlensspecialiste die met een engelengeduld uw ogen nakijkt en meet. Janneke vindt hygiëne erg belangrijk en zal dit ook duidelijk maken aan alle contactlensklanten. Zij gebruikt strenge adviezen om te voorkomen dat er oogproblemen ontstaan.


Wij staan graag voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en nemen daar de tijd voor. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn waar wij voor staan. Van een kopje koffie tot schadegevallen, maar ook voor eenvoudige reparaties en service tijdens uw ziekenhuisopname helpen wij u graag. Wij willen dat u met een glimlach aan ons terug denkt!