De mooiste zonnebrillen voor u! Niet alleen voor de zomerzon, maar ook tegen de sneeuw en de reflecties op het water.

170123-brillendokter-etz5939

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om uw ogen tegen fel licht en schadelijke UV-straling te beschermen. Daarnaast zijn het natuurlijk belangrijke modeaccessoires geworden. Bij De Brillendokter combineren we graag het één met het ander. Onze collectie bestaat uit de mooiste zonnebrillen van top modemerken en bijzondere brillenlabels. Ieder seizoen passen we de collectie aan de trends aan en kiezen we de merken die op dat moment het meest gewild en verrassend zijn. Denk daarbij aan merken als Guess, Ray-Ban, Maui-Jim en Monkey-glasses, desgewenst worden ze ook op sterkte gemaakt. Kinderzonnebrillen zijn al voor €50 leverbaar.

Onze nieuwste serie zonnebrillen zijn van sea2see! gemaakt uit gerecycled plastic uit de zee.

filterbrillen aangepaste fotoNaast de zonnebrillen hebben we ook speciale filterbrillen, met verschillende tinten en helderheid. Die zijn bruikbaar bij het autorijden ’s nachts of bieden nét dat beetje meer contrast of visusverbetering bij oa. macula-degeneratie.

Vraag aan Janneke, Cindy en Kirstin uitleg over de rol van UV-blokkers en wat polarizerende glazen zijn. Zij willen u graag helpen met het maken van de juiste keuze voor úw situatie.